Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
Subota, 06 Septembar 2014 08:56

SDP je DPS-ov trojanski konj

Dogovor Socijadejmokratske partije i  Demokratske partije socijalista o formiranju vlasti u Podgorici nakon što je partija Ranka Krivokapića bila na pragu dogovora sa opozicijom je bruka, rekao je lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić.

On je u razgovoru za Vijesti rekao da je SDP prevario građane jer učestvuje u korumpiranoj vlasti, iako je mandate osvojio upravo kritikujući istu vlast. Lekić je ocijenio i da je SDP na lokalnim izborima zapravo bio "trojanski konj DPS-a.”

„Ovom ipak bestidnom operacijom, istina jasnoj cijeloj Crnoj Gori, građani su prevareni pošto je izvršena krađa izborne volje birača. Nakon što se Crna Gora već duže vimena duboko zaglibila u izborno blato, sada u konzerviranju dobrim dijelom korumpirane vlasti učestvuju subjekti koji su osvojili nekoliko mandata isključivo na kritici upravo korupcionaške stvarnosti u Glavnom gradu i državi“, rekao je on.

Prema njegovim riječima ostaje mučan bilans da su dijelovi koalicije Evropsko lice Podgorice na prethodnim izborima bili trojanski konj DPS-a, na kraju izigravajući izbornu volju građana koji su se većinski i nedvosmisleno izjasnili za promjene, za smjenu DPS-a. „To je građanima potpuno jasno, pa se zato ne bih bavio subjektima i imenima iz ove lakrdije, recimo ko je tu mogao biti kupljen, ucijenjen, ili ko se najviše uplašio pred otvorenim, pa i medijskim prijetnjama ovdašnjeg podzemlja“, istakao je on.