Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
Četvrtak, 11 Septembar 2014 08:57

Neću prisustvovati predstavi beščašća u režiji tragikomičnog DPS-a i SDP-a

Lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić neće prisustvovati konstitutivnoj sjednici Skupštine Glavnog grada zbog, kako je istakao, poštovnja građana Podogorice koji su većinski glasali za političke snage promjena, pravne države i obaranja lokalne vlasti DPS-a.  

"Radi javnosti, moram da pojasnim da je neko pogrešno interpretirao moj stav, da neću prisustvovati konstitutivnoj sjednici Skupštine Glavnog grada, kao pokušaj opstrukcije konstituisanju gradske uprave. Mislim da postoje formalne zakonske norme da se sjednica održi i zato zaista nemam namjeru da budem bilo kakva prepreka", kazao je Lekić.

Kako je naglasio, osnov za održavanje sjednice jeste i nepostojanje norme koja sankcioniše javni nemoral.

"Koji će u konkretnom slučaju imati svoju kulminaciju tokom koalicione svečanosti subjekata iz predizborne predstave, u kojoj su - jedni rekli drugima da su nosioci kriminala, a drugi uz otvorene prijetnje saopštili prvima da su i nevaspitani. Neću, dakle, prisustvovati novom činu, ispostavilo se, iste predstave, makar obrti i glumci na "trulim daskama“ bili beskrajno tragikomični, predstave koja bez sumnje ulazi u istoriju Crne Gore kao primjer beščašća i prevara građana, a iz usta punih lažnog crnogorskog identiteta. Ukratko, ne sprečavam održavanje sjednice, samo obavještavam javnost da neću biti na njoj zbog poštovanja građana Podogorice koji su većinski glasali za političke snage promjena, pravne države i obaranja lokalne vlasti DPS-a", kazao je lider DF-a.